Ansichtkaarten en brieven zijn gescheiden.

Ja, ze zijn gescheiden. Maar ik zou hen willen vragen: u de brief zien? Kun je het lezen? Wat staat er op? Staan er brieven op?

Ik zou meestal antwoord dat ik niet kan. Ik denk dat mensen aannemen dat ik ze probeer te bedriegen, maar het maakt me niet uit of ik de brief niet lees. Het is echter niet nodig om de brief te lezen, omdat de brief nog steeds een goed beeld kan geven van het onderwerp van de ansichtkaart. Waar plaatsen gratis commerciële agenten (briefpapier, boekhandels/niet-boeken), die meer werk nodig hebben, hun zoekadvertentie?

In onze briefkaart uitwisseling, de afzender moet weten wat voor soort een ansichtkaart de ontvanger gaat openen. Ik probeer dat te geven aan mijn lezers in mijn blog artikelen, maar ik weet dat de lezer moet weten over een paar dingen voordat ze de kaart te openen. Hier zijn een paar tips om in gedachten te houden, vooral als je een ansichtkaart wilt sturen naar mensen die je niet kent:

Als een afzender niet weet wat voor soort ansichtkaart ze gaan openen, stuur ze dan geen kaartje. Als ik zeg dat ik geen kaartje kan openen, meen ik het. Er zijn slechts vijf soorten ansichtkaarten: standaard, ansichtkaart-naar-ansichtkaart, ansichtkaart-naar-ansichtkaart, ansichtkaart-aan-mok, en ansichtkaart-naar-ansichtkaart-to-mok. De ansichtkaart-naar-ansichtkaart-naar-mok-naar-ansichtkaart-naar-mok-naar-ansichtkaart-naar-ansichtkaart-naar-mok type is geen optie voor mij. Ik heb deze blog gelezen voor bijna vijf jaar en het is vrij veel mijn belangrijkste bron voor advies. Maar ik zal eerlijk tegen je zijn. Ik wil niet zoals deze man worden en de rest van mijn leven ansichtkaarten openen. Ik stop met het gebruik van ansichtkaarten als valuta. Het is een verspilling van mijn tijd en het geld van andere mensen. Ik kan het begrijpen als je geen fan bent van ansichtkaarten. Maar als je echt denkt dat je er een nodig hebt, dan zal ik je laten zien hoe je ze online kopen. Laten we beginnen met een echt voorbeeld.

Ansichtkaart van een ansichtkaart verkoper in Amsterdam

De eerste stap naar een goede aankoop is het kiezen van een ansichtkaart verkoper die je echt vertrouwt. Ook ansichtkaart kan een poging zijn. Ik ben een grote fan van de Amsterdam Postcard en ik kan ze voor veel dingen aanbevelen. U wilt niet alleen de "laagst mogelijke prijs" betalen wanneer u een echte ansichtkaart koopt! Je moet eerst de beoordelingen van de verkoper te controleren en dan zorg ervoor dat hij niet alleen probeert om een snelle buck te maken. De meeste verkopers hebben een grote reputatie op ebay, zodat ze niet zozeer een scam.