contacteer mij

Neem contact met mij op

Ik ben altijd blij om een open dialoog met andere bloggers en kunstenaars te hebben. Ik kijk uit naar uw ideeën, uw ervaringen, uw foto's, uw kunstwerk. Allerlei foto's zijn welkom en je hoeft niet al je kunstwerken in te dienen. Alles wat je nodig hebt is een blog, een foto en een korte tekst om je werk te delen. Om de juiste artiest voor je project te vinden, kijk dan op de pagina's Artiesten & Blogs en Artiestenrechten. Ik ben altijd erg blij voor de hulp die ik ontvang van mijn lezers. Laat een reactie achter over hoe de kunst die je leuk vindt wordt gedaan of als je meer over mij wilt weten of als je het verhaal achter een aantal van mijn berichten wilt weten. Ik zal er het beste van maken en ik zal proberen om uw feedback op te nemen.

Ik ben zeer actief op deze blog en altijd op zoek naar nieuwe ansichtkaart-gerelateerde activiteiten. Ik wil graag mijn kennis, expertise en ervaring met u delen! Als je iets met me te delen hebt, neem dan contact met mij op. Ik zou ook graag uw feedback over de blog te horen (of als je al iets te zeggen, laat het dan in de comments). Dus alsjeblieft, aarzel niet om contact met mij op te nemen! :)

Als u geïnteresseerd bent in het proces van het maken van een ansichtkaart, check out mijn ansichtkaarten tutorial. In het bijzonder, de video is een geweldige manier om te beginnen met het leren van het proces van het ontwerpen en bouwen van ansichtkaarten (en je krijgt te zien hoe mijn ansichtkaart machine werkt aan het eind).

Voor deze ansichtkaart tutorial, wilde ik me richten op het maken van een eenvoudige, maar functionele, ansichtkaart machine: de ansichtkaart machine kan worden gezien als een kleine, eenvoudige behuizing voor het maken van ansichtkaarten, gemaakt van acryl, hout, en een aantal houtbewerking materialen, met een sleuf voor uw pen en potlood, zodat u een ansichtkaart te maken in enkele minuten (of, als je niet wilt wachten dat lang , u gebruik maken van een pen en inkt als je wilt).

Openingstijden

  • Maandag: 06:30 - 15:45
  • Dinsdag: 08:45 - 19:30
  • Woensdag: 07:00 - 19:00
  • Donderdag: 09:15 - 16:45
  • Vrijdag: 09:45 - 18:30
  • Zaterdag: 09:30 - 17:30