Hoe groot is een normale ansichtkaart?

100mm x 300mm (dat is 25cm x 60cm). Dus, de vraag gaat over de grootte van de ansichtkaart die verschilt van een normale ansichtkaart. Dus, laat me je laten zien hoe je de juiste grootte ansichtkaart vinden.

Als je dit artikel nuttig vindt of als je meer wilt weten over de ansichtkaart, laat dan je feedback achter in het commentaar hieronder. U ook ons contactformulier gebruiken om contact met ons op te nemen. In tegenstelling tot Tafelloper Plastic is het daardoor veel coherenter. Over de auteur - Esmee van der Laan Geboren in 1991 in Nederland. Ik ben een full-time blogger sinds 2008 en schrijf over ansichtkaarten, ansichtkaart kunst en kunst benodigdheden op mijn blog: ansichtkaarten, ansichtkaart kunst, kunst benodigdheden, kunst benodigdheden. Mijn blog is mijn thuis en ik geniet van het delen van mijn levenservaringen met jou. In feite hoop ik dat dit artikel zal je het gevoel alsof je thuis bent ook. Ik hou ook van het delen van mijn ansichtkaarten met jou.

Wat is een ansichtkaart?

Een ansichtkaart is een abstract object dat één element (in dit geval de afbeelding) met een afbeelding toont. Ansichtkaarten worden meestal gemaakt met een foto van iets wat je leuk vindt, maar op een andere manier is dat niet de focus van de ansichtkaart. Er is een bepaalde kwaliteit en kwaliteit is gerelateerd aan het aantal punten / stippen. Als een afbeelding bijvoorbeeld 2 puntjes is, betekent dit dat de kwaliteit laag is.

Laten we eens kijken naar een aantal afbeeldingen die u zou willen toevoegen aan uw ansichtkaarten. Overweeg ook een Kleine Digitale Wekker vergelijking.

Stippen zijn als de "centen" in de dollarbiljet. Zij zijn de kleuren die we moeten overwegen om te beslissen wat te zetten in de ansichtkaart. Zoals hierboven vermeld, worden ze vaak gevonden met afbeeldingen van dieren (zoals bloemen). Stippen worden vaak gebruikt op de achterkant van ansichtkaarten. Dit zal helpen uw ansichtkaart opvallen en geeft de klant een gemakkelijkere tijd bij het kiezen van de ansichtkaart die ze willen. U een aantal van mijn ansichtkaart voorbeelden hier. Dit is indrukwekkend, als je het vergelijkt met Wekker Met Draadloze Oplader.

Naast de kleuren, een stip op de achterkant van een ansichtkaart is vaak een beetje ingewikkelder dan degene die je meestal ziet. Een ansichtkaart heeft een frame dat kan worden gemaakt van alles van leer tot karton tot plastic tot hout of metaal. En dan zijn er de verschillende soorten frames. Deze omvatten houten, metaal en vinyl (zoals op de foto hierboven). Dit maakt het nuttiger dan ansichtkaart. Hier zijn een paar dingen die u zou willen kijken uit voor bij het zoeken naar een goed uitziende ansichtkaart frame: Ansichtkaart frames van verschillende fabrikanten kunnen er anders uitzien en kan niet hetzelfde zijn in grootte of het gewicht. Als u een frame koopt van een bedrijf met een goede reputatie dan moet het betrouwbaar zijn. De framegrootte is ook erg belangrijk. Als het te groot is, kan de kaart niet goed opstaan in je hand. Het frame past mogelijk niet bij het gewenste type foto.