Hoe we testen

U moet altijd op de hoogte blijven van onze processen, zelfs wanneer we ze delen. Daarom publiceren we de vragen op onze ansichtkaartenpagina en beantwoorden we ze.

Ik heb goede dingen over je gehoord. Als je een vraag hebt, laat het me weten. Ik ben geen echt ansichtkaart bedrijf dus stuur me alsjeblieft geen e-mail, ik zal het verwijderen en contact met je opnemen. Als je rechtstreeks contact met mij wilt opnemen (e-mail of contactformulier), gebruik dan deze link. We hebben hier geen contactformulier in het Nederlands dus gebruik hier gerust gebruik van. Deze blog is geen blog. Neem geen contact met mij op en/of deze blog direct voor advies of advies over iets. Gebruik het als je wilt, of niet. Als je wilt, steun me dan, het is echt heel moeilijk om deze blog te draaien en door te komen op slechts een klein beetje geld van mijn ouders.

Bedankt voor je steun!

Mijn blog is een verzameling van mijn berichten over ansichtkaarten die ik heb gemaakt, de meeste van hen voor de lol.

Op het eerste gezicht zijn ze klein en zien ze er niet veel uit.

Maar zoals je zien, is er iets binnen: de kunst van het lezen van de kaart is er, de kleur is levendig en de letters is helder. Het feit dat de belettering is hetzelfde op de voorkant als de achterkant zegt veel over de kwaliteit van de kaart. Het blijkt dat een groot deel van de kaarten die door ons lab worden getest afkomstig zijn van bekende labels zoals Starbucks, Apple of DHL. En een paar zijn van minder bekende merken zoals Alfa Romeo en LVMH. Zoals u zien in de foto's hieronder, de labels die we testen zijn van gerenommeerde merken. Echter, we krijgen ook een aantal echt willekeurige kaarten. Het aantal kaarten met dezelfde letter en kleur kan heel interessant zijn. U ziet bijvoorbeeld aan de rechterkant een willekeurige "N" en "L". De onderste is een willekeurige "J".

We hopen het zo te houden en hopelijk te verbeteren voor iedereen die onze blogs leest, verbonden blijft met onze blog en geïnteresseerd is in dezelfde dingen die we doen!

Als u ons wilt helpen onze missie voort te zetten, kijk dan op onze donatiepagina

De blog en website worden onderhouden en bewerkt door het team van het Postcard Reviewer Lab. Stel gerust vragen over de missie, methoden en het beleid van Postcard Reviewer Lab, maar houd er rekening mee dat we geen berichten en meningen lichtzinnige berichten en meningen maken, omdat we willen dat je onze site ziet en voelt.

Wat te verzenden

Het enige wat je nodig hebt om ons te sturen is uw ansichtkaart. Laat voldoende tijd voor ons om uw ansichtkaart te scannen of om uw scans e-mail naar de juiste persoon. We sturen je een gratis exemplaar van je gescande ansichtkaart. U moet er ook voor zorgen dat uw ansichtkaart wordt gescand om fouten te voorkomen, of als u niet zeker bent, stuur uw ansichtkaart naar de verkeerde persoon!

Hoe we scannen

Zodra de scan is verzonden, wordt deze naar de juiste persoon verzonden.

Wij geloven dat briefkaartonderzoek een essentieel instrument is in het proces van wetenschap. We streven ernaar om een meer uitgebreide en uitgebreide blik op de effecten van ansichtkaart lezen op kinderen, de wetenschap achter het proces en de verschillende tests en procedures die worden gebruikt om bewijs te verzamelen ter ondersteuning van een wetenschappelijke claim. Deze blog zal een samenvatting van het beschikbare onderzoek en om dit te doen zullen we betrekking hebben op de meest recente onderzoek en studies.

Mijn naam is Terence, ik ben onderzoeker op het gebied van cardiologie en ik werk aan een studie naar het effect van ansichtkaarten op kinderen. Ik ben een fervent lezer, dus ik denk dat het belangrijk is voor mij om te lezen over de nieuwste bevindingen over het onderwerp van ansichtkaart lezen. Ik ben geïnteresseerd in de effecten van ansichtkaarten op de cognitieve vaardigheden van kinderen en wat deze kunnen leiden tot.