Hoeveel kost een ansichtkaart voor Amerika?

5€ voor een ansichtkaart. Dit is zeer moeilijk voor mensen om te begrijpen. Hier is mijn punt: Dit is wat de ansichtkaart prijs is in Amsterdam, Nederland. Afrikaanse Mand kan echter een proefversie zijn. In Amsterdam kost elke ansichtkaart 5€, wat betekent dat ansichtkaarten worden verkocht op een "5€-per-card-wet-market", waarbij elke kaart 5€ kost en elke ansichtkaart tegen hetzelfde tarief wordt verkocht. Je zeggen dat een 5 -ansichtkaart is erg duur, want dit is wat je krijgt voor 5 €. Maar in Amsterdam is de ansichtkaartprijs overal en zelfs voor dezelfde kaarten hetzelfde! En het is hetzelfde voor ons allemaal hier! In Amsterdam zijn er slechts 10 kaarten in dezelfde categorie als die in Amsterdam! Maar dit is niet slecht! Integendeel: We kunnen nog meer geld uitgeven omdat elke persoon, of ze nu hier wonen of werken, een andere mening heeft over dezelfde categorie kaarten. We kunnen kiezen welke kaarten we willen en we kunnen ze op verschillende manieren kopen! (Bijvoorbeeld: je koopt een Amsterdamse ansichtkaart in een winkel waar hij voor 50 verkoopt, in dat geval krijg je meer geld uit te geven omdat die winkel dat soort kaarten helemaal niet verkoopt) Dus begon ik mijn blog in 2013, maar het was niet een zeer succesvolle ansichtkaart site. En dat zal vermeldenswaard zijn, als je het vergelijkt met Fotobehang Steenmotief. Het ging helemaal niet goed.

Nu, in 2014, hebben we een beetje meer succes geboekt met onze ansichtkaartsite omdat er een toenemende vraag naar ansichtkaarten is, de prijzen lager zijn en de ansichtkaart zelf duurder is dan die in Nederland. Ook: veel mensen hebben geen idee hoe ze een goede ansichtkaart moeten maken. Ze kunnen de informatie niet vinden. (En ik neem het ze niet kwalijk. Ansichtkaarten bestaan niet in Nederland.) Dus mijn vrienden en ik begonnen onze eigen blog (ik noem het "Statief"). We zijn er trots op te kunnen zeggen dat we nu meer dan 10. Hoeveel zijn ansichtkaarten uit Amsterdam waard? 000 abonnees van over de hele wereld hebben verdiend en we staan altijd open voor nieuwe mensen. We hebben ook een Facebook-pagina waar we de beste ansichtkaarten zullen plaatsen.

Wat is een goede ansichtkaart?

Ansichtkaarten zijn meestal ontworpen in een van de vier formaten: fotoalbum, ansichtkaart, poster of kaart. In het Nederlands worden ansichtkaarten meestal gedrukt in het postkantoor. Als ik zeg "ansichtkaart" bedoel ik helemaal door: in een envelop, een kartonnen buis, een letter-sized kartonnen buis, een kleine zak, een grote zak, een fles, een fles met een envelop bevestigd, enz. En dat onderscheidt dit product van items als ansichtkaart. Naar mijn mening, ansichtkaarten zijn een van de mooiste en meest populaire vormen van reclame.