Hoeveel zijn ansichtkaarten uit Amsterdam waard?

Het is ongeveer $ 5, maar het is ook ongeveer $ 25 voor een pak van 100, dus je moet kijken naar de kosten van de ansichtkaart met elke ansichtkaart.

Ik krijg meestal de ansichtkaarten van een postkantoor of postbus, maar soms koop ik ze van een lokale kunstgalerie. Ik koop meestal alleen ansichtkaarten uit Amsterdam omdat ik een kunstliefhebber ben en ik hou ervan om naar ansichtkaarten te kijken. In een paar jaar van het verzamelen van ansichtkaarten, heb ik de goedkoopste prijzen van Amsterdam ansichtkaarten gevonden. Sommige ansichtkaarten verkochten voor $ 5-8 per stuk, maar deze prijzen waren veel lager. In 2015 kocht ik twee stukken ansichtkaarten van de galerie die verkocht voor slechts $ 3,40 per stuk en ik heb ongeveer $ 25 per stuk uitgegeven. Toen ik deze ansichtkaart van de kunstgalerie zag, kon ik niet geloven hoe goed de kunst is en hoeveel goedkoper de prijs is. Nu kan ik deze kunst voor slechts $ 25 en ik heb om het later te verkopen. Ik moet meestal mijn ansichtkaarten in een tas doen en naar huis gaan. Ik kocht een paar verschillende stukken van deze kunst en ik hou van hen zo veel. Dit onderscheidt dit product van andere producten zoals Unieke Trouwkaart.

Als je Amsterdam bezoekt, hou je dan van de kunst die er is? Is het leuk om te zien wat andere mensen willen kopen? Als ik in Amsterdam ben, bezoek ik graag de kunstgalerijen en koop ik graag de kunst. Op deze manier moet ik meer dan twee kunstwerken hebben. Zo is het in andere landen niet. Mensen in Frankrijk en Duitsland hebben twee stukken en mensen in Zwitserland hebben vier of vijf stukken. In Zweden is er een nationale kunstgalerie en je er hetzelfde werk kopen. Dit is opmerkelijk, als je het vergelijkt met Supergres Tegel. In Oostenrijk geven ze gratis ansichtkaarten aan iedereen die ze wil. De kunst is ook geweldig om te zien in galeries, omdat ik het over het algemeen leuk vind. Toen ik in Amsterdam was, zag ik veel mooi werk. Ik ben graag in Amsterdam. Ik neem altijd mijn camera mee, want als ik in een galerie zit, wil ik altijd iets moois en mooie dingen fotograferen.

En hier, op de ansichtkaart, staat een oude ansichtkaart van een persoon in een café. Wat maakt me als ansichtkaarten zo veel is dat je een hele nieuwe ervaring als je in een galerie. Dus als je naar een galerie komt, ga dan naar de tafel en maak een foto met deze persoon. Als je kijkt naar een ansichtkaart, zult u ontdekken dat de persoon ziet er een stuk anders, en op een heel andere manier dan je ooit had gedacht.