kan ik alleen een brief sturen met de algemene postcode van de stad?

Ja, voeg de stad uiteindelijk toe. Als u een brief wilt sturen naar een persoon met een bepaalde postcode, moet u uw postcode toevoegen als bijlage bij de brief. Hier is een foto met de postcode van de Amsterdam Post (E: 6071) (ik weet niet de exacte locatie, maar het is niet zo ver van de luchthaven):

Het is heel gebruikelijk voor mensen om ansichtkaarten te sturen met hun adres in de tekst in plaats van de algemene postcode. Dit kan verwarrend zijn, en ik vraag vaak de ontvangers hoe ze willen dat hun ansichtkaart aangepakt. Het meest voorkomende antwoord is "Ik weet het niet". Het blijkt dat je ermee weg zou kunnen komen, maar als je het verkeerd doet, kun je verbannen worden van de site. Zoals ik schreef in de comments, ik ga door de redenen waarom het vaak verkeerd wordt gedaan:

Er zijn twee soorten ansichtkaarten, gewoon en speciaal. De basisstandaard is een gewone ansichtkaart (een lege kaart, met uw adres erop gedrukt). Dit is het gemakkelijkst te begrijpen, want het is het enige type ansichtkaart dat u kopen op de website. Maar er zijn speciale ansichtkaarten, die zijn gemaakt door meer ervaren kunstenaars. Deze zijn vaak versierd met een speciale decoratie of thema, zoals een afbeelding of een bloem (dit wordt ook wel een bloemkaart of portretkaart), een foto of een verhaal genoemd. Dit onderscheidt dit artikel van andere artikelen zoals Raamdecoratie Elst. Als u een speciale ansichtkaart van een verkoper koopt, kost het ongeveer 5 euro. Als u een gewone reguliere ansichtkaart wilt, gaat het ongeveer 15 euro kosten. Deze ansichtkaart is een van de speciale ansichtkaarten. Het is gemaakt van een speciaal materiaal, die ik hier niet zal ingaan (je er meer over te weten komen in deze tutorial). Deze ansichtkaart is een speciale speciale ansichtkaart. Ik weet niet hoe het is gemaakt, maar het is zo speciaal, dat de ansichtkaart zelf is zo veel waard, en als je niet al weet, ik ga je laten zien hoe.

Ik heb geen ansichtkaart machine, maar ik heb er geen nodig omdat ik ze gebruik om mijn ansichtkaarten op te slaan. Ik gebruik ze op twee verschillende manieren: Ten eerste, om ze op te slaan in een papieren hoes. Dit is de makkelijkste manier, want je hoeft niet de speciale ansichtkaart te hebben. Ik gebruik het op deze manier voor al mijn ansichtkaarten, want ik wil het meeste uit de goedkoopste materialen te krijgen. Op deze manier kan ik ook meer dan één ansichtkaart tegelijk opslaan. Ten tweede gebruik ik de ansichtkaart voor een eenvoudige, compacte manier om kaarten te houden die niet veel ruimte in een doos hebben. Hier is een foto van een pakket ansichtkaarten: En hier is een voorbeeld van een pakket met 5 ansichtkaarten: Als u geïnteresseerd bent in ansichtkaarten voor verschillende onderwerpen, neem dan een kijkje op mijn ansichtkaart collectie voor Amsterdam. Ik heb ongeveer 50 ansichtkaarten, dus het zou me bijna 10 uur duren om de ansichtkaarten te schrijven die ik hier ga delen. Maar ik ga het toch doen. Ik geloof dat mensen deze ansichtkaartencollectie leuk zullen vinden. Ik probeer gewoon iets anders te doen. Dus als je ansichtkaarten wilt kopen, stel ik voor dat je op zoek gaat naar ansichtkaarten. Dit kan indrukwekkend zijn in vergelijking met ansichtkaart Test