Over Esmee van

Mijn Ebook, dat "Postcard in Amsterdam" heet, is hier verkrijgbaar in de winkels en boekhandels. Je het gratis downloaden, ook al is het in het Nederlands. Als u geïnteresseerd bent in het krijgen van een kopie van het boek, neem dan contact met mij op of bezoek mijn blog.

Hier is een voorbeeld van de ansichtkaart. U nog meer voorbeelden zien in de afbeeldingsgalerie. Ik hou van dit soort ansichtkaarten, omdat ze een prachtige manier om herinneringen aan een reis of een geweldige ervaring vast te leggen, of ze kunnen gewoon een geweldige manier om uw waardering van Amsterdam te tonen. Ik hoop dat je dit ansichtkaartontwerp leuk vindt.

Hoe krijg je hier een foto van? Er zijn verschillende manieren. U het zelf downloaden en laten afdrukken op een fotopapier, of gewoon de foto op uw computer. De beeldkwaliteit varieert voor verschillende computerapparatuur, maar ik zou aanraden met behulp van de hoogste resolutie die u. Mijn meest voorkomende resolutie is 640 x 480 pixels, en ik heb een hoge resolutie printmachine, dus dat is waarom ik het plaatsen van de hoge resolutie versie.

Ik heb dit altijd al willen doen omdat ik graag creatief ben en ik hou van het maken van deze kleine kunstprints!

Ik wilde deze ansichtkaart kunst afdrukken op een ansichtkaart formaat kaart zoals je hierboven zien, dus ik maakte een kleine doos om ze binnen.

Ik sneed een aantal hoeken af en plaatste het gewoon in een kleine houten doos en ik schroefde het op zijn plaats, zodat het mooi in je muur past!

Ik gebruikte zwarte cardstock in zwart-wit kleur, een witte cardstock om de randen te dekken, en twee rode cardstock om de randen af te maken en om ze iets groter te maken!

Hier is een snelle stap-voor-stap foto tutorial als je een beetje minder ervaren in het snijden van karton:

Ik gebruik graag de achterkant van de kaart om het op zijn plaats te houden, terwijl de cardstock wordt gesneden. Ik voeg ook lijm aan de achterkant en plaats dan de cardstock in de doos.

Waarom ik dit doe

Mijn passie is het maken van nieuwe ansichtkaarten die ik zou willen verkopen en delen met mijn vrienden en familie. Ik werk als kunsttherapeut, reisfotograaf en reisblogger. Mijn passie voor ansichtkaarten heeft me geïnspireerd om te proberen uit te vinden wat de mensen schrijven over en om de ansichtkaart te maken in een prachtig kunstwerk. Ik hoop mijn liefde voor ansichtkaarten met iedereen te kunnen delen.

Deze ansichtkaart is een onderdeel van de "The Best of Postcards" wedstrijd voor de eerste maand. Ik hoop meer feedback te krijgen van mensen die de ansichtkaarten die ik heb ontworpen te krijgen. Ik zal ook na een aantal van mijn favoriete berichten van de concurrentie op mijn blog, zodat u zien wat de rechters het leukst vond. Om de ansichtkaart nog beter te maken, heb ik het een beetje groter gemaakt en gedrukt in zwart-wit, maar het ziet er nog steeds geweldig uit in kleur. Stem op uw favoriete ansichtkaart door te klikken op de "Submit" knop hierboven en laten we ze allemaal laten zien hoeveel we allemaal houden van ansichtkaarten! De deadline voor de wedstrijd is 24 juni.

Op sociale media kun je me vinden met de hashtag #postcardarttest

In deze blog vind je verschillende foto's, video's en verhalen over ansichtkaarten. Ik hoop dat u zult genieten van hen zo veel als ik genoten van het maken van hen! Ga voor meer informatie naar de blog of de Facebook-pagina waar dit bericht is gepubliceerd. Midden in de winter besloot ik een paar dagen in Amsterdam door te brengen. Ik was blij om deze geweldige stad te bezoeken. De zon was helder, de straten waren leeg, en het weer was aangenaam. Ik had de kans om de stad op een geheel nieuw niveau te ervaren. Mijn belangrijkste doel was om een aantal foto's van ansichtkaarten, die zal worden opgenomen in mijn komende ansichtkaart kunstwerken te nemen. U bent vrij om mijn foto's te gebruiken in je eigen werken, zolang je terug te linken naar mijn blog.