Waar plaatsen gratis commerciële agenten (briefpapier, boekhandels/niet-boeken), die meer werk nodig hebben, hun zoekadvertentie?

Ik ben een ansichtkaart verkoper bij een internationaal briefpapier / verzendkosten. Ik ben in Amsterdam. Over een paar jaar wil ik uitbreiden naar nog veel meer bestemmingen. Ik heb net mijn eerste boek gepubliceerd (waarvan ik denk dat is een beetje speciaal), dus ik zou graag nog meer mensen te bereiken. In tegenstelling tot Fotobehang Jungle Gamma, is het merkbaar meer bedienden om deze reden.

Biedt u commerciële of creatieve diensten aan andere reizigers? Of denkt u dat uw specialiteiten gerelateerd zijn aan uw bedrijf? Voor commerciële diensten bied ik altijd ansichtkaarten aan in twee categorieën. Ten eerste ben ik op zoek naar gratis klanten: mensen die bereid zijn om ansichtkaarten te kopen. Ten tweede ben ik op zoek naar commerciële klanten: bedrijven die een klein aantal ansichtkaarten moeten printen. Ik bied gratis ansichtkaarten aan omdat ik geen commerciële diensten kan aanbieden omdat ik geen professionele kunstenaar ben. Beschouwt u uw blog als een uitlaatklep voor creativiteit? Of vind je het meer een plek om te leren en een forum? Ik denk dat ik een poster jongen voor ansichtkaarten maken en ik ben vrij goed in. Ik kan mijn talenten echter niet gebruiken om kunst te maken voor mensen die er geen geld voor hebben. Ik ben niet het maken van geld op mijn blog op dit moment. In de toekomst kan ik mijn vaardigheden gebruiken om geld te verdienen aan andere dingen, zoals mijn eigen blog. Hoeveel zijn ansichtkaarten uit Amsterdam waard? Ik heb een zeer actief social media account en ik ben behoorlijk actief op Instagram. Ik ben nog steeds bezig met een portfolio, dus als er iets is wat je denkt dat ik mis, stuur me dan een e-mail! Ik zou graag een website hebben (en ik overweeg het starten van een Patreon), dus als je ideeën hebt hoe deze website te verbeteren, laat het me weten. Ik sta open voor elke vorm van feedback of idee dat je hebt voor het verbeteren van deze website. Overigens, overweeg de ansichtkaart Test vergelijking. Ik zal het maken van een blog post zeer binnenkort meer uit te leggen over hoe ik werk met mijn site en wat voor soort dingen die ik kan doen, dus stay tuned! Ik ben ook een lid van een gemeenschap van kunstenaars genaamd de DapperDwarf die samen een vrij goede blog post over hoe om geld te verdienen uit van uw kunst. Het meest verbazingwekkende deel van mijn werk is dat ik krijg een echte waardering voor mijn werk en het helpen van de wereld waarin ik leef! En tegen al mijn aanhangers op Patreon, wil ik je bedanken dat je deel uitmaakt van de gemeenschap van artiesten die de wereld zo geweldig maakt. Ik heb een Patreon pagina en als je een backer, krijg je een exclusieve inhoud als een bedankje! Elke maand zal ik het plaatsen van een ansichtkaart die ik samen voor u te krijgen. Ik hoop dat je ervan geniet! Mijn blog post over de DapperDwarf gemeenschap. Ik ben een lange tijd fan van de DapperDwarf gemeenschap, maar ik kwam pas te weten over hen een paar weken geleden. Ik volg hun vooruitgang al jaren. Als je ze nog nooit hebt uitgecheckt, moet je dat zeker doen! Het is echt geweldig. De DapperDwarf Gemeenschap. Ze hebben niet alleen geweldige community based art, ze hebben een echt coole website waar je het laatste nieuws over de community vinden, meer te weten komen over hoe je betrokken raken, de nieuwste DapperDwarf-kunst zien en meer! Hier is wat ik heb geleerd: De DapperDwarf Gemeenschap zijn de coolste gemeenschap die er zijn. Ik hou van hoeveel van hun berichten zijn origineel en origineel voor de gemeenschap, dus er zijn een aantal echt interessante berichten te ontdekken. Ze hebben ook een geweldig forum en chatroom. Ik gebruik de forums veel bij het schrijven van artikelen over DapperDwarf.