Wat verdient een winkel aan een ansichtkaart?

Niets. In mijn winkel verkoop ik niets meer dan de ansichtkaarten die ik voor mensen print. Dit is opmerkelijk, als je het vergelijkt met Klok Bouw. Maar dit geldt niet voor alle winkels. En dit onderscheidt dit product van andere producten zoals Kienzle Klok. In onze winkel verkopen we ansichtkaarten die andere bedrijven printen en verkopen voor een kleine prijs. Dit is belangrijk als je het vergelijkt met Ikea Rieten Mand. We maken een kleine winst door de verkoop van deze kaarten. Als je een ansichtkaart wilt kopen in mijn winkel, dan koop je gewoon een ansichtkaart, stop het in je tas en ga naar het postkantoor, of op zijn minst een postkantoor bij jou in de buurt. Dit kan opmerkelijk zijn in vergelijking met ansichtkaart Test En dan mail je de briefkaart naar onze winkel op dezelfde manier als je je eigen ansichtkaart zou sturen. Onze ansichtkaarten zijn gedrukt in kleine batches, dus je moet in staat zijn om ze te kopen per post en mail ze naar ons. In onze winkel kunnen we niet meer dan één item te koop aanbieden. Het is waar dat we ansichtkaarten verkopen tegen een zeer kleine winst, omdat we al onze afdrukken op een kleine computer in onze werkplaats. Maar het is niet onze winkel, het is onze werkplaats en we kunnen dit alleen doen omdat we ansichtkaarten willen verkopen. Ik ben zeer tevreden met de kwaliteit en de prijs van de ansichtkaarten die ik verkoop.

Er is ook de optie om de ansichtkaart in bulk te kopen en naar ons te mailen. Als u veel ansichtkaarten hebt, of verschillende maten wilt kopen, u twee zakken ansichtkaarten kopen met dezelfde prijs als u zou betalen voor de doos ansichtkaarten. Mijn winkel is open tot maandag 26 juli en ik verkoop ook mijn ansichtkaarten in Nederland: en in België en Nederland:

De winkel is in september gesloten. Ik ben verliefd op de winkel en we kijken ernaar uit om het te blijven verbeteren, maar voor nu kan ik niets beloven. In de tussentijd hoop ik dat je deze blog leuk vindt en er graag bij wilt winkelen. Wij zullen ons best doen om het mogelijk te maken voor u om te blijven winkelen vanuit mijn winkel. Als u vragen heeft, bent u meer dan welkom om ons een e-mail te sturen of post me een e-mail op de blog en ik zal beantwoorden. Voor nu zal ik proberen te beantwoorden en terug te nemen naar u met een antwoord zo spoedig mogelijk. Begrijp alsjeblieft dat we geen gedetailleerde antwoorden kunnen geven op elke vraag en ik hoop dat deze blog je meer inzicht geeft. We willen u bedanken voor uw bezoek aan onze blog en hopen u hier snel weer terug te zien.